Introductie

Funsales is een zelfstandige handelsonderneming die zich heeft gespecialiseerd in het in- en verkopen van nieuwe maar ook gebruikte attracties.

Bouwend op meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring ontwikkelen wij in overleg met onze klanten voortdurend nieuwe ideeën en perfectioneren onze technieken. Bij de vormgeving van onze speelobjecten en springkussens is “Fun” ons uitgangspunt. Sprankelende kleuren, spetterende, gekke, prachtig geschilderde illustraties en uitnodigende vormen die je wel moét gaan ontdekken en jong en oud uren bezig zullen houden.


Veiligheid

Alle Funsales spring- en spelkussens zijn goedgekeurd door AIB Vinçotte. Deze erkende keuringsinstantie controleert op onder meer valgevaar, beklemminggevaar en verstikkingsgevaar. Onze springkussens voldoen ook aan de nieuwste Europese norm NEN-EN 14960 en zijn voorzien van extra veiligheidsmaatregelen, zoals:

  • een veilige, brede opstap
  • hoge muren waar kinderen niet gemakkelijk op kunnen klimmen
  • een egaal springvlak en strakke banen die het verzwikken van enkels voorkomen
  • duidelijke aanwijzingen en waarschuwingen, in voor kinderen begrijpelijke taal (en afbeeldingen)
  • het dak van de meeste overdekte springkussens is vast gestikt aan de bovenzijde van de muren, kinderen kunnen er niet opklimmen

Kwaliteit

Onze spring- en spelkussens hebben platte naden die zorgen voor een ideale krachtverdeling. Kritische naden waar veel druk op staat zijn minimaal vier keer gestikt met weerbestendig en zeer sterk polyestergaren, dit garandeert u jarenlang plezier van uw spring- of spelkussen. De constructie van het binnenwerk zorgt voor een optimale luchtverplaatsing en een zeer goede verdeling van de belasting, een perfect springvermogen is daarvan het resultaat.
Wij stellen de hoogste eisen aan alle materialen zoals het doek en de naaigaren die bij de productie worden gebruikt. Dit zorgt eveneens voor een lange levensduur van uw kussen.

Service

Funsales geeft een jaar volledige garantie op nieuwe attracties. Mocht er dan onverhoopt toch wat zijn, dan kan Funsales een uitstekende service verlenen, omdat zij in noodgevallen een groot attractieverhuurbedrijf achter zich heeft staan.

Duurzaamheid

Voor alle attracties worden de beste materialen gebruikt en alle attracties zijn door Attractieverhuur Moonen getest op hun duurzaamheid. Door tevens een gebruikershandleiding aan te leveren, wordt de duurzaamheid van uw attractie verhoogd.

Uitstraling

Onze attracties hebben een moderne uitstraling, zijn een lust voor het oog en zijn voor jong en oud.

Assortiment

Door regelmatig bezoek aan beurzen over de gehele wereld zijn wij op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Ook kunnen wij u attracties op maat en kleur leveren. Verder heeft Funsales altijd meer dan 100 nieuwe kussens op voorraad!

Levercompleetheid

Alle Funsales spring- en spelkussens worden geleverd met:

  • Hoes voor om het kussen
  • 2 spanbanden
  • onderhoudset
  • gebruikshandleiding
  • Erkend keuringsrapport inclusief logboek

Prijzen

Wij zijn er trots op dat wij genoemde kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Bovendien laten wij u niet wachten: Funsales heeft altijd meer dan 100 spring- en spelkussens direct uit voorraad leverbaar.